Mot nya uppdrag

Kommunicera mera!

Mot nya uppdrag

Det är dags för nya utmaningar – den här gången på ett litet energibolag som kommunikationsansvarig.

Stadsplanering under jord istället för ovanför, som jag har varit involverad mycket i de senaste åren. Det ska bli så himla roligt! Jag brinner för hållbar utveckling och mitt uppdrag kommer att kretsa mycket runt solenergi. Solenergi väntas ju spela en avgörande roll i det framtida energilandskapet.

Med det avslutar jag mitt uppdrag på Nacka kommun. Det ska bli spännande att fortsätta följa Nackas resa lite mer på avstånd, nu när de ska bygga den där fantastiska staden som man länge planerat för. Go for it! Det där kommer att gå galant!

Ett möte i utrikesutskottets sammanträdesrum har jag också hunnit med.

Tags:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.