Webbsidan på plats

Kommunicera mera!

Webbsidan på plats

Nu börjar det likna något. Webbsidan är äntligen på plats. Iallafall ett första embryo.

Ute regnar det och tanken om hur ska det här gå, ligger och gnager i bakhuvudet. Hur ska det gå? Men det fanns ingen annan utväg. Jag var tvungen att ta steget. Att våga bryta upp och fokusera på det som jag är bra på, fast nu som konsult. Att göra nytta för mina uppdragsgivare. Att göra bra.

Jag lägger osäkerheten bakom mig och fokuserar på att det här ska bli bra. Sist och syvende handlar det om att våga lita på sin kompetens och kreativitet.

Det behöver väl inte vara svårare än så?

Två föreläsningar om feministisk stadsplanering är inbokade. Det känns riktigt roligt!

Tags:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.