Bokföring, hur sexigt är det?

Kommunicera mera!

Bokföring, hur sexigt är det?

Ja, hur sexigt är det? Som seriös företagare har jag iallafall insett att bokföring är ett måste och skaffat mig ett webbaserat bokföringsprogram.  Min stora fasa är just den här biten med ekonomin. Att skapa värde med kommunikation och marknadsföring det kan jag. Men en bra revisor har jag aldrig riktigt varit. Kontering och verifikationer hänger liksom inte ihop med kreativitet och entreprenörskap. Javisst, finns det väl i och för sig kreativa ekonomer, men det är inte riktigt min hemmaplan.

Nu  ska det bli ordning och reda på räkenskaperna. Vem vill bli tagen i örat av Skattemyndigheten? Alla inkommande och utgående fakturor har blivit konterade och numrerade. Och det finaste av allt är ju ändå rapporterna på längden och bredden  i fina staplar. Javisst är det väl ganska småsexigt med bokföring, iallafall när man måste.

Tags:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.