Mitt bästa karriärtips

Kommunicera mera!

Mitt bästa karriärtips

Lite tankar i all hast.

Jag fick häromdagen frågan om livet avgörs av strävsamhet eller tur.

Utifrån ett jobb och karriärperspektiv blev mitt svar: ”Välj chef med omsorg.”

Ställ dig själv frågan: ”Vem är det jag rapporterar till. Vem kommer att bestämma och fatta beslut om min karriär?”

För mig är det viktigt med en chef som utmanar och samtidigt ger mig utrymme. Det finns så himla många duktiga människor och om du inte får en plattform eller mandat, då spelar det ingen roll hur smart eller bra du är. Mitt bästa  karriärtips är därför att välja rätt chef, det är viktigare än din roll eller titel.

Tags: ,

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.