Satsa på tvättstugan när du behöver nå ut

Kommunicera mera!

Satsa på tvättstugan när du behöver nå ut

 

I senaste numret av Brottsofferjourens tidning ”Brottsoffer” är jag med på en helsida och berättar om mina erfarenheter av arbete med kommunikation i Järva. Roligt.

Den finaste kommentaren på artikeln stod Esme Guler, boende i Husby för. Tack, det värmde mitt hjärta.

”Vad kul Helen!
Järva, framförallt Husby är stolt över att ha haft dig som kommunikatör.
En kommunikatör som hade hjärtat slog för området som helhet.
Fastighetsbranschen i Järva fick hjärta och ansikte med din satsning.”

Jag är nyinvald ledamot i Brottsofferjourens förbundsstyrelse, där jag hoppas kunna bidra med min kunskap, speciellt om kommunikation och företagssamarbeten. Det känns ju alltid lite gott i hjärtat att kunna vara med och bidra med något positivt – och Brottsofferjouren gör verkligen ett riktigt bra jobb, varje dag, för människor som varit utsatta för olika övergrepp. Heja er!

Tags:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.