Tack Kicki

Kommunicera mera!

Tack Kicki


Min fina fd. kollega på Svenska Bostäder,  Kicki Kullberg Duren skrev så fint i en kommentar på LinkedIn. Hör bara.

”Helen Larsson är en fantastisk kommunikatör, bra på att lyssna och framför allt förstå helheten i det som kommuniceras. Sedan går hon ut och gör – och det blir så bra! Glad över att ha jobbat ihop med dig, Helen. Grattis!”

Jag tror verkligen stenhårt på att det är.med kraften i bra kommunikation som man kan förändra, både i det lilla och det stora. Jag tror även på systerskap, att öppna dörrar, att lyfta och berömma varandra.

I USA:s presidentval pratade Hillary Clinton, ofta om att hon hoppades att USA ska bli ett land där man ägnar sig åt att lyfta varandra istället för att trycka ner. Det tycker jag är tänkvärda ord både i livet som helhet och kanske speciellt för oss som är verksamma i socialt utsatta områden där människor redan är utpekade till att vara samhällets underdogs.

En klapp på axeln och uppskattning kan få oanade konsekvenser. Positivitet sprider sig som ringar på vatten. Man blir dessutom glad av att göra någon annan människa glad. Det gör gott i hjärtat.

Tack fina Kicki!

Jag blev verkligen så himla glad!

Idag vill jag ta tillfället i akt att lyfta Tensta


Du vet vad man säger. En bild säger mer än tusen ord. Det var många ungdomar som hjälpte till. Samma ungdomar som kastar sten ena dagen gör det här nästa dag.

Ulf Bivemark, brandmästare på Kista brandstation, uppskattar att lokalborna ville hjälpa till.

– Vi har tre utsatta områden i vårt distrikt och stenkastningen är en liten del av det negativa. Merparten av vårt arbete är positivt och det här är en positiv grej, att merparten av människorna Tensta, Rinkeby, Husby är bra människor som vill väl, säger han till TT.

Citat Aftonbladet

Tags: , ,

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.