En arbetsgrupp – utkast i hast

Kommunicera mera!

En arbetsgrupp – utkast i hast

Jag har jobbat ett tag på Järva och om jag ska vara riktigt ärlig så har jag aldrig träffat så många passionerade människor någon annanstans. jobbet blir helt enkelt en uppgift som griper tag i en, kort sagt.

Men jag har också sett hur pappersarbete, logistik och hierarkier står i vägen för fokus, kreativitet och lösningar.

Så här skulle jag vilja göra: Skapa en särskild, avskild, miljö där en arbetsgrupp med hög själv­ständighet får jobba i fred. Arbetsgruppen ska bestå av passionerade människor från samhällets olika aktörer – näringsliv och offentlig förvaltning, och inte minst boende i området. Passion syns i ögonen, glöm inte det, just passion är superviktigt. En chef-titel är inte lika med passion.

Arbetsgruppen ska vara en plattform för idéer att utbytas på. Ideer som i sin tur blir till förslag och lösningar. Fokus ska vara att belöna kreativitet och neka nej-sägarna makt.

Ge gruppen tid, mandat och en budget.

Jag tror på samarbete. Ensam är inget stark.

Tags:

Ett svar

  1. Esme skriver:

    Ta mig i gruppen Helen ❤️

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.