Välkommen 2019

Kommunicera mera!

Välkommen 2019

Gick inte 2018 ovanligt fort? Det liksom bara swishade förbi i en himla fart. Och om jag ska vara ärlig, så vet jag inte riktigt vad det tog vägen.

Mycket blev gjort och mycket har hänt.

Jag inser att det var länge sedan jag var inne på min blogg. Ja, det är sant, jag hade verkligen glömt mina inloggningsuppgifter, så tack och lov för datorns nyckelhanterare. Tack Apple.

Min webbplats känns ungefär lika ödslig som en övergiven trädgård, nästan spöklikt. Men möjligheterna finns, nu är det dags att börja röja och odla igen.

Ett, två, tre. Nu kör vi!

Vad har hänt? Här är en kort resumé.

  • Drömmen blev verklighet. Mitt företag blomstrar och jag har hundraprocentig beläggningsgrad. Jag har roliga uppdrag och nöjda uppdragsgivare.
  • Klimatkrisen blev på allvar och mitt uppdrag på det lilla lokala energibolaget kom att handla om omställningen till det förnybara och fossilfria. Den stora utmaningen är att skapa drivkrafter så att fler ansluter sig. Det finns behov av En hel del och engagerande kommunikation.
  • Måleriet har blivit en livsnödvändighet och jag längtar efter varje liten stund vid staffliet. Jag var i Frankrike och målade och jag har också ställt ut två tavlor. Vilken premiär om än mest på på skoj!

Vad händer 2019?

Min plan är att jobba vidare med mitt företag. Måla. Engagera mig ännu mera. Läsa. Vara snäll mot mina medmänniskor. Stå upp mot rasism. Absolut inte flyga.

Till sist…

Tack för året som gick grymma kollegor, vänner, uppdragsgivare och samarbetspartners. Tack för ert engagemang, förtroende och den ovärderliga dialogen.

2019 blir ett spännande år, och det skrivs av oss. Tillsammans.

Tags: , ,

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.