Freja blir min partner

Kommunicera mera!

Freja blir min partner

Nu är det officiellt, min dotter Freja Öhlander blir min nya samarbetspartner. Freja pluggar just nu på sin master i Medie- och kommunikationsvetenskap på Lunds universitet. Hon har även en kandidatexamen i Stadsvetenskap.

Freja kommer att bidra med vetenskaplig kompetens. Hon är mycket skicklig på research och omvärldsbevakning – och att förmedla denna, hon är en snabb och duktig skribent och föreläsare. supervass på engelska. Förra året praktiserade hon på Gullers grupp i Malmö. Nu kommer hon att kunna bidra till mina uppdrag. Jag är helt säker på att vi kommer att komplettera varandra fantastiskt bra.

Välkommen Freja!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.