Lycka är att ha bra uppdragsgivare

Kommunicera mera!

Lycka är att ha bra uppdragsgivare

Jag har inte arbetat som egenföretagare speciellt länge. bara i knappt två månader. Visst känns det osäkert och emellanåt dyker tanken upp ”hur sjutton  ska det här gå”? Men så idag hände det, lyckokänslan, när jag satt i bilen på väg till Västerås och uppdraget för  bostadsföretaget Mimer. Känslan av glädje som man kan få när man arbetar tillsammans med bra människor och intressanta uppdrag.

Det är riktigt roligt att jobba med Mimer.  De är modiga och vågar tänka och testa nytt. Sådant gillar jag!

Mitt uppdrag är att vara processledare för ett ombyggnadssamråd, dvs. att arbeta för ökat boendeinflytande när lägenheter ska upprutas, Det är något som jag ställer mig bakom till hundra procent, det är nämligen win-win för alla parter: Boende får vara delaktiga och känna inflytande samtidigt som hyresvärden slipper tvister och på kuppen får nöjda hyresgäster.

Kan det bli bättre? Och mer hållbart?

 

Tags:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.